Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

Assistent Accountant Audit Regio Rijswijk ZH


Vacature omschrijving:


Wij zijn op zoek voor onze relatie, per direct, ter uitbreiding van de praktijk,
naar een:


 


Assistent Accountant Audit


32-40 uur per week


Wat ga je doen:
Als  Assistent Accountant Audit hou je je bezig met de controle van diverse posten in de jaarrekening en processen van de interne organisatie. Je signaleert bijzonderheden en afwijkingen en legt deze voor aan de leidinggevende. Je onderhoudt contact met de klant voor wat betreft de uitvoering van de opdracht.

Je toont zichtbare passie voor je werk en je klanten. ‘Out of the box’ denken vind je logisch, dat geldt ook voor gestructureerd en geordend werken. Naast de controle van jaarrekeningen, zal je je ook bezig houden met het opstellen van jaarrekeningen.


De Organisatie:
is een fullservice organisatie op het gebied van accountancy, fiscale dienstverlening, juridisch advies en personeel & organisatie. Zij werken in de volle breedte waarbij kennis en kunde op creatieve wijze in waarde voor onze klanten wordt omgezet. Van accountantscontroles tot online HRM-diensten en van gerechtelijke procedures tot fiscale herstructurering. 

Het kantoor is gevestigd in Rijswijk waar op dit moment zo’n 30 medewerkers in multidisciplinaire teams in een informele sfeer hun klanten in het midden- en kleinbedrijf bedienen. Kwaliteit, zeker in de controle praktijk, staat daarbij centraal.


Zij bieden:
Naast een leuke dynamische baan, moderne en flexibele arbeidsvoorwaarden afgestemd op individuele wensen (o.a. een marktconform salaris, variabele werktijden, een goede pensioenregeling) en alle mogelijkheden tot het volgen van opleidingen om je verder te kunnen ontwikkelen.


Wij zoeken:
• Een afgeronde opleiding HBO Accountancy;
• Studerend voor RA of certificerende AA;
• (Stage) ervaring op een vergelijkbaar accountancy kantoor;
• Kritische instelling;
• Zeer goede communicatieve vaardigheden;
• Teamspirit, cliëntgerichtheid, flexibiliteit en daadkracht,

Daarnaast heb je affiniteit en enige ervaring met IT. De mogelijkheid bestaat om je verder te ontwikkelen op IT gebied binnen de accountancy.Solliciteren:
Zie jij mogelijkheden voor deze leuke baan in een vernieuwende organisatie, dan zien wij je sollicitatie met belangstelling tegemoet.


W&S bureau 2nd-Dimension is gevraagd om voor deze vacature te bemiddelen.
Zend je reactie naar r.geppaart@2nd-dimension.nl


Voor meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Ron Geppaart,
070–3456574.


Voor informatie over W&S bureau 2nd-Dimension, www.2nd-dimension.nl


Hopelijk tot ziens.