Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

P&O / HR Adviseur Den Haag e.o.


Vacature omschrijving:


P&O / HR Adviseur


32 uur per week (24 of 40 uur bespreekbaar)


Wat ga je doen:

Als P&O Adviseur zorg jij samen met het team voor een optimale werking van de P&O processen voornamelijk bij hun klanten. Je beschikt over goede adviesvaardigheden, hebt oog voor detail en weet de perfecte balans te vinden tussen de wensen van de organisaties en hun werknemers.

Geen dag is het zelfde of voorspelbaar. Binnen dat gegeven ben je voor hun klanten het aanspreekpunt voor uiteenlopende P&O vraagstukken. Jouw ervaring én jouw visie op het gebied van P&O zorgen ervoor dat je altijd een passende oplossing vindt voor de dagelijkse uitdagingen. Het P&O team werkt nauw samen met hun eigen juristen en de salarisspecialisten.


Wie zoeken wij:

We verwachten van jou een proactieve rol in het beetpakken van diverse
P&O-onderwerpen. Je kunt hierbij denken aan de uitvoering van de Arbowetgeving (verzuimbegeleiding en Arbo-vraagstukken), recruitment, ondersteuning bij talentontwikkeling en het opstellen en uitvoeren van het P&O beleid. Maar ook de personeelsadministratie en andere operationele werkzaamheden die hieruit voortvloeien.

• Een afgeronde HBO opleiding richting personeelsmanagement;
• Ervaring in een soortgelijke functie;
• Ervaring in de MKB sector is een pré;
• Zeer goede communicatieve vaardigheden;
• Goede kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
• Een empathische en pragmatische instelling.


Zij bieden:


je naast een leuke baan, moderne en flexibele arbeidsvoorwaarden afgestemd op individuele wensen (o.a. een marktconform salaris, variabele werktijden, een goede pensioenregeling) en alle mogelijkheden tot het volgen van opleidingen om je verder te kunnen ontwikkelen.


Solliciteren:


Ben jij op zoek naar een dynamische P&O functie waarbij je veel uitdaging treft en oplossingsgericht dient te werken? Stuur je CV en sollicitatiebrief dan direct naar ons toe!Email adres is r.geppaart@2nd-dimension.nlW&S bureau 2nd-Dimension, www.2nd-dimension.nl is gevraagd om voor deze vacature te bemiddelen.