Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

Customer Care / Product Line Manager Amsterdam


Vacature omschrijving:

Wij zoeken per direct een:


Customer Care / Product Line Manager


De functie
Als Customer Care Product Line Manager ben je eindverantwoordelijk voor alle service activiteiten bij de productgroep Roterend Vullen. Met je team van 10 fte bestaande uit een Area Customer Care Manager (commercieel), Technical Customer Care Coördinator (coördineren van serviceklussen), back office employees (administratie en uitvoering) en Field Service Engineers, zorg je ervoor dat de verkoop en uitvoering van onderdelen en diensten voor de bestaande Installed base van Roterende Vulmachines soepel verloopt. Zodoende draag je bij aan structurele groei van de Totale Customer Care Omzet.


Voorbeelden van Care producten, naast onderhoud (diensten en onderdelen) zijn Retrofits, Customer Care Contracten, Remote Services (OEE analyse), Productie Support, Maintenance Concepten, Training, etcAanvullende informatie:
• Je bent verantwoordelijk voor de on time delivery van
   onderdelen, service producten en aanverwante activiteiten
   en de bijbehorende kosten en kwaliteitstandaarden;
• Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het jaarlijkse
   budget en de bijbehorende financiële resultaten
• Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en de uitvoering
   van het jaarlijkse bezoekplan van de Area Customer Care
   Manager met als doel het opbouwen van langdurige
   klantrelaties
• Je bent verantwoordelijk voor diverse periodieke rapportages
   waaronder: klanttevredenheid, on time delivery, veiligheid,
   kwaliteit en (financiële) projectvoortgang
• Je werkt nauw samen andere sites binnen de EMENA regio
• Je ontwikkelt trainingsprogramma’s op commercieel en
   technische vlak
• Je werkt nauw samen de HSE Manager met als doel het
   creëren en onderhouden van een veilige werkomgeving bij
   het uitvoeren van de service werkzaamheden
• Je ondersteunt de Area Customer Care Managers bij de
   sales en technische support van (nieuwe) Care producten,
   zoals Full Customer Care Contracten. De Area Customer
   Care Managers zitten zowel in Amsterdam als in de lokale
   kantoren wereldwijd.
• Zowel voor de identificatie als ook sales support binnen
   Care bezoek je klanten en spreek je met Field Service
   Engineers en de Technical Customer Care Coördinatoren,
   om een totaal beeld te krijgen van de behoefte in de markt.
• Je werkt nauw samen met de afdeling Engineering en de
   Maintenance Engineer binnen Care zodat je nauw betrokken
   bent bij de ontwikkeling van onderhoudsplannen, kleine
   retrofits, End of Life Solutions, etc.Profiel:

Als Customer Care / Product Line Manager heb je een passende (technische) opleiding op HBO/Academisch niveau. Je hebt aantoonbaar leidinggevende ervaring in een technische omgeving en bij voorkeur binnen de Service. Erg belangrijk is dat je een sterke commerciële - en servicegerichte instelling hebt en goed kunt luisteren.


Daarnaast ben je analytisch, gestructureerd, en kan je op basis van overtuigingskracht, argumentatie en relatiebeheer je doelen voor elkaar krijgen.
Je bent bereid om +/- 20% van je tijd te reizen. Tenslotte beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Een derde taal beheersen zoals het Frans of Duits is een pré.


Arbeidsvoorwaarden:
Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket biedt men je volop de ruimte om je (internationaal) te ontwikkelen. De informele sfeer biedt je de gelegenheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatieven te tonen. Vanzelfsprekend word je hierbij begeleid en ondersteund door de organisatie.De Werkgever:

Is een wereldwijd opererende multinational in de voedselverwerkende industrie (FoodTech) en vliegtuigtransport industrie (AeroTech). Het algemeen hoofdkantoor staat in Chicago, USA.


Onderdeel hiervan vermarkt, ontwerpt, produceert, installeert, onderhoudt en biedt nazorg van technisch complexe geïntegreerde machines en systemen voor de voedingsmiddelenindustrie en levert aan toonaangevende internationale ondernemingen. Wereldwijd zijn er ongeveer 1250 mensen werkzaam.


Het onderdeel, gevestigd in Amsterdam, tevens de hoofdvestiging, ontwikkelt, bouwt, levert en onderhoudt machines en systemen voor het langer houdbaar maken en afvullen van voedingsmiddelen en dranken in consumentenverpakking. De machines en systemen worden wereldwijd geïnstalleerd in onder meer de zuivel - en drankenindustrie.


De onderneming opereert in een kennisintensieve en dynamische omgeving. Hun klanten zijn de grootste spelers binnen de ‘fast moving consumer goods’ markt. Zij worden optimaal bediend vanuit hun wereldwijde verkoop - en servicekantoren.Solliciteren:
Wij zijn gevraagd voor deze vacature te bemiddelen. Als je interesse hebt, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met een uitgebreide CV. Je kunt de sollicitatie digitaal versturen aan r.geppaart@2nd-dimension.nl