Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

Senior Assistent Accountant Audit Regio Rijswijk ZH


Vacature omschrijving:

Wij zijn op zoek voor onze relatie, per direct, ter uitbreiding van de praktijk,
naar een:Senior Assistent Accountant Audit

32-40 uur per week


 


Wat ga je doen:
Als Senior Assistent Accountant binnen het team van enthousiaste collega’s met een uitdagende klantenportefeuille, ben je betrokken bij (de (wettelijke) controles en andere assurance opdrachten. bij een diversiteit aan cliënten.

Je onderhoudt contact met de klant over de uitvoering en voortgang van de opdracht en toont zichtbare passie voor je werk en klanten. ‘Out of the box’ denken vind je logisch, evenals gestructureerd en geordend werken. Natuurlijk ben je professioneel kritisch!

Naast de zelfstandige controle van jaarrekeningen, zal je je ook bezig houden met het samenstellen  van jaarrekeningen en het opstellen van tussentijdse cijfers, begrotingen e.d. Daarnaast heb je  affiniteit en enige ervaring met IT.


De Organisatie:
is een fullservice organisatie op het gebied van accountancy, fiscale dienstverlening, juridisch advies en personeel & organisatie. Zij werken in de volle breedte waarbij kennis en kunde op creatieve wijze in waarde voor onze klanten wordt omgezet. Van accountantscontroles tot online HRM-diensten en van gerechtelijke procedures tot fiscale herstructurering. 

Het kantoor is gevestigd in Rijswijk waar op dit moment zo’n 30 medewerkers in multidisciplinaire teams in een informele sfeer hun klanten in het midden- en kleinbedrijf bedienen. Kwaliteit, zeker in de controle praktijk, staat daarbij centraal.


Zij bieden:
Naast een leuke dynamische baan, moderne en flexibele arbeidsvoorwaarden afgestemd op individuele wensen (o.a. een marktconform salaris, variabele werktijden, een goede pensioenregeling) en alle mogelijkheden tot het volgen van opleidingen om je verder te kunnen ontwikkelen.


Wij zoeken:
• Een afgeronde HBO opleiding accountancy;
• Studerend voor RA of certificerend AA
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op een accountancy kantoor met een AFM vergunning;
• Kritische grondhouding;
• Klantgerichte en pro-actieve instelling;
• Zeer goede communicatieve vaardigheden;
• Teamspirit, cliëntgerichtheid, flexibiliteit en daadkracht.Solliciteren:
Zie jij mogelijkheden voor deze leuke baan in een vernieuwende organisatie, dan zien wij je sollicitatie met belangstelling tegemoet.


W&S bureau 2nd-Dimension is gevraagd om voor deze vacature te bemiddelen.
Zend je reactie naar r.geppaart@2nd-dimension.nl


Voor meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Ron Geppaart,
070–3456574.


Voor informatie over W&S bureau 2nd-Dimension, www.2nd-dimension.nl


Hopelijk tot ziens.