Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

Accountant RA / AA regio Den Haag


Vacature omschrijving:


Wij zijn op zoek naar een:


Accountant RA / AA


Functie:
De nieuwe accountant gaat zich bezig houden met de integrale dienstverlening aan hun klanten en staat daarom open voor een zo’n breed mogelijke taakopvatting.


Je bent dé adviseur voor je klantenportefeuille, je voert besprekingen en begeleidt je klanten op aangrenzende gebieden. De digitale wereld is voor jou vertrouwd terrein en je weet de KPI’s bij je klanten te raken.


De organisatie:
Is een fullservice organisatie op het gebied van accountancy, fiscale dienstverlening, juridisch advies en personeel & organisatie. Zij werken in de volle breedte waarbij kennis en kunde op creatieve wijze in waarde voor hun klanten wordt omgezet. Van accountantscontroles tot online HRM-diensten en van gerechtelijke procedures tot fiscale herstructurering.


Wat zoeken we:
Je toont zichtbare passie voor je werk en je klanten. Je bent (bijna) afgestudeerd RA/AA en hebt de nodige werkervaring opgedaan in het accountant vak, zowel in de samenstel- als controlepraktijk.


Je bent kritisch, innovatief, ambitieus, gedreven, communicatief uitstekend onderlegd en voortdurend gericht op ontwikkeling, zowel van jezelf, je collega’s als het kantoor.• Afgeronde RA/AA opleiding of in de laatste fase;
• Relevante werkervaring tussen de 3 en 8 jaar;
• Doelgerichte werkhouding;
• Klant- en adviesgerichtheid met een commerciële instelling;
• Goede zelfstandigheid maar ook in teamverband kunnen werken;
• IT-Minded;
• Het vermogen om gesprekspartner op elk niveau te zijn en goede
• communicatieve vaardigheden;
• Inlevings- en kritisch analytisch vermogen, luistervaardig en leergierig;


 


Geboden wordt:
Naast een leuke dynamische baan, moderne en flexibele arbeidsvoorwaarden afgestemd op individuele wensen (o.a. een marktconform salaris, leaseauto, variabele werktijden een goede pensioenregeling). Voor de juiste kandidaat zijn de carrièreperspectieven uitstekend en bepaal je zelf in grote mate de grens.Solliciteren:
Zie jij mogelijkheden voor deze leuke baan in een vernieuwende organisatie, dan zien wij je sollicitatie met belangstelling tegemoet.


Email adres is r.geppaart@2nd-dimension.nl


W&S bureau 2nd-Dimension is gevraagd om voor deze vacature te bemiddelen.


 


Hopelijk tot ziens.