Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

Area Customer Care Manager regio Amsterdam


Vacature omschrijving:


Area Customer Care Manager


De functie
Als Area Customer Care Manager ben je omzet en resultaat verantwoordelijk voor Customer Care binnen je regio en heb je binnen deze regio als doel het creëren, onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties. Hiervoor ben je regelmatig (+/- 25% van je tijd) bij voornamelijk buitenlandse klanten op bezoek.


Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ‘Full Service Contracten’ waar (preventief) onderhoud, spares, remote services en continue verbeter programma’s onderdeel van zijn. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en bewaakt het leverproces. Je maakt jaarlijks een verkoop plan en een gedetailleerd bezoek plan.


Aanvullende informatie:
· Je hebt intensief contact met de Back Office die primair verantwoordelijk is voor
  uitvoering van offertes en het maken van orders.
· Je coördineert met engineering de technische uitwerking van offertes voor
  modificaties. Je bewaakt de voortgang van de orders van deze modificaties.
· Je onderkent en rapporteert mogelijke verbeteringen op het gebied van Service,
  met als doel het verlagen van de kostprijs en verbetering van de serviceproducten.Profiel:

Als Area Customer Care Manager heb je een passende (technische) opleiding op HBO niveau. Erg belangrijk is dat je een sterke commerciële - en servicegerichte instelling hebt en goed kunt luisteren. Daarnaast ben analytisch, stressbestendig en kan je op basis van overtuigingskracht, argumentatie en relatiebeheer je doelen voor elkaar krijgen.

Tenslotte beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Een derde taal beheersen zoals het Frans of Duits is een belangrijke pré.De organisatie:

Is een wereldwijd opererende multinational in de voedselverwerkende industrie en vliegtuigtransport industrie. Het hoofdkantoor staat in Amerika.

Onderdeel hiervan vermarkt, ontwerpt, produceert, installeert, onderhoudt en biedt nazorg van technisch complexe geïntegreerde machines en systemen voor de voedingsmiddelenindustrie en levert aan toonaangevende internationale ondernemingen. Wereldwijd zijn er ongeveer 1250 mensen werkzaam.

Het onderdeel, gevestigd in Amsterdam, tevens de hoofdvestiging, ontwikkelt, bouwt, levert en onderhoudt machines en systemen voor het langer houdbaar maken en afvullen van voedingsmiddelen en dranken in consumentenverpakking. De machines en systemen worden wereldwijd geïnstalleerd in onder meer de zuivel - en drankenindustrie.

De onderneming opereert in een kennisintensieve en dynamische omgeving. Hun klanten zijn de grootste spelers binnen de ‘fast moving consumer goods’ markt. Zij worden optimaal bediend vanuit hun wereldwijde verkoop - en servicekantoren.Arbeidsvoorwaarden:

Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket biedt men je volop de ruimte om je (internationaal) te ontwikkelen. De informele sfeer biedt je de gelegenheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatieven te tonen. Vanzelfsprekend word je hierbij begeleid en ondersteund door de organisatie.Solliciteren:

Wij zijn gevraagd voor deze vacature te bemiddelen. Als je interesse hebt,
dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met een uitgebreide CV.

Je kunt de sollicitatie digitaal versturen aan
r.geppaart@2nd-dimension.nl

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met
Ron Geppaart, 070–3456574.