Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

DOE VACATURES REGIO Haaglanden/Westland


Vacature omschrijving:

Wij zijn op zoek naar beschikbare mensen voor diverse:


 


DOE VACATURES REGIO Haaglanden/Westland


 


Diverse bedrijven zijn op zoek naar mensen die hun kunnen helpen met uitvoeren van werkzaamheden. Van plaatsen van zonneschermen tot zonnepanelen. Bestraten, schilders, elektriciens, veilingmedewerkers, mensen voor in de kassen en diverse werkzaamheden bij/voor hoveniers enz.


De diversiteit is groot en bij allerlei soorten bedrijven in diverse branches.Ons idee:


Wij dachten misschien wel een goed idee om mensen die nu hun inkomsten kwijt zijn geraakt in met name de evenementen branches waarin veelal de echte doeners actief zijn met jullie diverse kennis-kunde-energie om die in verbinden te brengen met bedrijven die jullie inzet goed kunnen gebruiken.


 


Start:


Daarom deze start om je te vragen, als je interesse hebt, om te ‘solliciteren’ dan wel in te schrijven als je beschikbaar bent. Hopelijk dat je dat kan doen samen met een CV. Wij zullen je dan ook een korte vragenlijst mailen met verzoek in te vullen zodat we weten wat je interesses zijn dan wel, waarvoor wij jou mogen benaderen.


Wij zullen dat ook doen richting Werkgevers, met de vraag waar naar zij op zoek zijn en zo eventueel een match te maken, voor jou misschien en zo tijdelijk een oplossing te creëren voor beide partijen. Tijdelijk op ZZP-basis of misschien wel later voor een vast dienstverband als dat gewenst is voor beide partijen?


 


Wie zijn wij:


Wij zijn Jeffrey Schulte van GrowingArt, Evententoeleverancier en Ron Geppaart van 2nd-Dimension Werving en Selectie bureau. Ook wij hebben last van het monster Corona en hopen met deze inzet voor iedere partij een oplossing te vinden.Nu:


Hoe dit gaat lopen is ook voor ons nog een beetje onbekend maar we gaan gewoon een start maken met de signalen die wij om ons heen horen van partijen die zoekende zijn, zoekend naar werk/omzet zoekend naar mensen/handjes/kennis.


 


Volgende stap:


Wij hopen dat het je aanspreekt en dat jij je dan ook wil inschrijven / solliciteren. Mocht je twijfels hebben of eerst wat meer willen weten, neem dan gewoon even contact met ons op. Ron Geppaart 06 – 53 81 20 15 of Jeffrey Schulte 06 – 11 30 20 64


Wil je direct reageren, dan kan dat naar r.geppaart@2nd-dimension.nl. Je krijgt dan een ontvangstbevestiging, een verzoek voor akkoord bewaren van je gegevens (AVG) en een korte pragmatische vragenlijst. Natuurlijk wordt alles vertrouwelijk behandeld.