Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

Fiscalist Regio RIjswijk / Delft


Vacature omschrijving:

Wij zoeken voor onze opdrachtgever:


 


Fiscalist


Regio Rijswijk / Delft


 


Functieomschrijving: 


Een mooie kans om als allround fiscalist ondernemend aan de slag te gaan binnen een adviesorganisatie waar juristen, fiscalisten, accountants, hrm-adviseurs en bedrijfskundigen samenwerken om toegevoegde waarde te creëren, samen met en voor hun klanten.


Als betrokken fiscalist heb je een bewezen track record. Je vindt het leuk om ook een eigen netwerk op te bouwen van klanten die overtuigt zijn van de synergie die de multidisciplinaire aanpak voor hen oplevert. Aandachtsgebieden zijn oa:


estate-planning;


divorce-planning;


financial-life-planning;


vermogensstructurering;


herstructurering;


Daarnaast draag je mede zorg voor het invullen van de family-office aanpak. Maar uiteraard behoren de fiscaal juridische huis-tuin-en-keuken adviezen ook tot jouw werkzaamheden.


Je opereert als expert op topniveau voor hun klanten, waaronder veel DGA’s, en sparring partner voor de klantbegeleiders, uiteraard, maar niet alleen, op fiscaal terrein.


Adviezen, veelal maatwerk, werk je uit al dan niet met behulp van collega fiscalisten.


 


De Organisatie:


Adviesorganisatie die met ruim 30 professionals op het gebied van belastingadvies, juridische diensten, hrm-advisering, accountancy (eveneens audits) en bedrijfskunde in 30 jaar tijd een mooie klantenkring heeft opgebouwd in het MKB en non-profit organisaties. Out-of-the-box denken en doen kenmerkt de creativiteit van advies en de wijze van uitvoering. Internationaal wordt gewerkt voor klanten uit allerlei windstreken met activiteiten in Nederland en voor lokale klanten met vestigingen in verschillende landen.


 


Omschrijving van jouw profiel:


Contactueel sterk, zelfstandig, pragmatisch, klantgericht, professioneel en collegiaal.


Afgeronde opleiding Fiscale Economie (FE) of Fiscaal Recht (FR) en aangesloten bij een fiscale beroepsorganisatie (RB / NOB)


Minimaal 5 jaar relevante werkervaring (adviserend en commercieel)


Creatief, dienstverlenend, opmerkzaam en ondernemend


Communicatief vaardig in woord en geschrift, zowel Nederlands als Engels


Plannen en organiseren;


In staat tot het borgen van de kwaliteit van de werkzaamheden die onze organisatie neerzet vanuit het vier-ogen principe;


Geen 9 tot 5 mentaliteit (waarbij wij uiteraard wel staan voor een gezonde werk-privé balans). 


 


Wat bieden ze:


Zij bieden je naast een leuke dynamische baan, moderne en flexibele arbeidsvoorwaarden afgestemd op individuele wensen (denk hierbij aan een marktconform salaris, variabele werktijden en een goede pensioenregeling) en alle mogelijkheden tot het volgen van opleidingen om je verder te kunnen ontwikkelen


 


Solliciteren:


Wij zijn gevraagd voor deze vacature te bemiddelen. Als je interesse hebt, dan ontvangen wij graag je CV. Je kunt deze digitaal versturen naar


r.geppaart@2nd-dimension.nl


Voor meer informatie, neem dan contact op met Ron Geppaart, 070–3456574. Zie voor informatie over W&S bureau 2nd-Dimension, www.2nd-dimension.nl