Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

Salarisspecialist / Adviseur


Vacature omschrijving:

 


Salarisspecialist / Adviseur


24 - 32 uur


 


Als salarisspecialist ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van salarisadministraties van hun klanten (nationaal en internationaal) en alles wat hierbij komt kijken.


Er staat je een dynamische en afwisselende baan te wachten. Je zet je kennis in op het gebied van fiscaliteit, sociale verzekeringen, arbeidsrecht,  pensioenen en werknemersverzekeringen.


Naast het verwerken van diverse loonadministraties weet je klanten ook met enthousiasme van gedegen advies te voorzien en ben je een vraagbaak voor je collega's.


 


De organisatie:
is een full-service organisatie op het gebied  van accountancy, fiscale dienstverlening, juridisch advies en personeel & organisatie. Zij werken in de volle breedte waarbij kennis en kunde op creatieve wijze in waarde voor de klanten wordt omgezet.
Van accountantscontroles tot online HRM-diensten en van gerechtelijke procedures tot fiscale herstructurering. In bezit van een AFM vergunning.

Het kantoor is gevestigd in de regio Haaglanden waar op dit moment zo'n 30 + medewerkers in multidisciplinaire teams in een informele sfeer hun klanten in het midden- en kleinbedrijf bedienen.Wat zoeken zij:  • Een afgeronde PDL- en VPS opleiding;

  • HBO werk- en denkniveau;

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de accountancy of salarisverwerkingskantoor;

  • Ervaring met NMBRS is een pré;

  • Klantgerichte en pro-actieve instelling;

  • Zeer goede communicatieve vaardigheden;

  • Goede kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;

  • Teamspirit, flexibiliteit, kritisch, weerbaarheid en daadkracht,


 


Zij bieden:
Naast een leuke dynamische baan, moderne en flexibele arbeidsvoorwaarden afgestemd op individuele wensen (o.a. een marktconform salaris, variabele werktijden, een goede pensioenregeling) en alle mogelijkheden tot het volgen van opleidingen om je verder te kunnen ontwikkelen.