Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

Medewerker Technische Dienst (“Meewerkend voorman” Regio Zeeland)


Vacature omschrijving:

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een:


 


Medewerker Technische Dienst


(“Meewerkend voorman” Regio Zeeland)


 


Algemene kenmerken: 


Doormiddel van onderhoud aan de diverse technische onderdelen van het bedrijf wordt de bedrijfszekerheid hiervan gewaarborgd. Bij eventuele storingen zorg jij als Medewerker Technisch Dienst voor een snelle oplossing zodat oa diverse werkprocessen niet in gevaar komen.


 


Wat ga je oa doen:


Als medewerker TD zorg je dat de gebouwen en gebouw gebonden installaties in topconditie zijn en blijven. Je verricht kleinschalig onderhoud en reparaties van bouwkundige, mechanische, elektrische en elektronische aard. Dit varieert van het smeren van een tandbaan, monteren van een stopcontact, tot het zoeken naar een storing aan een waterunit, ketel of WKK (Warmte Kracht Koppeling)


 


Waar voel jij je in thuis:


Als medewerker TD heb je een brede kennis en interesse op technisch gebied en beheers je met name de elektrotechniek tot in de puntjes. Je communiceert gemakkelijk en helder en bent in staat om zelfstandig te werken. 


Deze vestiging bestaat uit 3 locaties en jij als medewerker Technische Dienst, werk je voor al deze locaties en je wordt ondersteund door een technisch medewerker per vestiging. 


Je hebt minimaal MBO niveau en bent 32-40 uur per week beschikbaar.


 


De organisatie: 


Binnen deze organisatie, een hele grote speler in hun vakgebied ook buiten Nederland, wordt gebruik gemaakt van vernieuwende technieken om het maximale uit de teelt te halen. De teelt gebeurt in modern uitgevoerde kassen. Water-, meet en regel- en met name elektrotechniek zijn bij hun op grote schaal aanwezig.


Zij bieden, geven je de ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en het maximale uit jezelf te halen. 


Uiteraard wordt er voor deze functie een passend salaris en een prima pakket arbeidsvoorwaarden geboden.


 


Solliciteren:


Ben jij ervan overtuigd dat dit jouw nieuwe baan is, laat dit ons dan ook weten! Jouw motivatie en cv ontvangen we graag.


2nd-Dimension is gevraagd voor deze vacature te bemiddelen. Je kunt deze digitaal versturen naar r.geppaart@2nd-dimension.nl


Ik laat je dan graag weten om welke interessante werkgever het gaat.


Voor meer informatie, neem dan contact op met Ron Geppaart, 070–3456574. Zie voor informatie over W&S bureau 2nd-Dimension, www.2nd-dimension.nl


 


Ik hoop tot snel.