Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

(aankomend) Vrachtwagen Monteur - Fulltime baan in de regio Westland


Vacature omschrijving:

 


Wij zijn momenteel op zoek voor onze opdrachtgever naar een:


 


(aankomend) Vrachtwagen Monteur


Fulltime baan in de regio Westland


 


Bij een gerenommeerd truck service bedrijf in het Westland, zijn ze op zoek naar een collega ter uitbreiding van het team in de rol van vrachtwagen monteur.


Deze truck service is een universele garage waar ze werkzaamheden aan alle merken uitvoeren. Als je bij hun in dienst bent, zal je aan de slag gaan met het uitvoeren van alle voorkomede reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan trucks en opleggers. Ook Truckopbouw is een dienst die dit bedrijf levert.


 


Wie zoeken wij? 


Natuurlijk ben je niet bang om vieze handen te krijgen en ook weet je van aanpakken en heb je graag uitdagingen in je werk.


Ervaring in de vrachtwagentechniek is een pré maar niet noodzakelijk. We vinden het belangrijker dat je gemotiveerd bent. Met een goede basis aan techniek en motivatie kom je verder dan een koffer vol papieren en er geen zin in hebben.


Flexibiliteit en collegialiteit staan bij deze werkgever hoog in het vaandel, je helpt elkaar. Verder is het noodzakelijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.


 


Geboden wordt er een goed markconform salaris. Daarnaast zijn er mogelijkheden aanwezig om door te groeien naar bijvoorbeeld keurmeester of diagnosespecialist Kortom een veelzijdige functie in een uitdagende omgeving.


Spreekt dit jou aan, neem dan snel contact met ons op. Weet je het nog niet zeker, dan bieden we jou graag de mogelijkheid om een dag mee te lopen.


 


Solliciteren:


Wij zijn gevraagd voor deze vacature te bemiddelen. Als je interesse hebt, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Je kunt de sollicitatie digitaal versturen aan r.geppaart@2nd-dimension.nl


Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Ron Geppaart,


070–3456574. Zie ook voor informatie over W&S bureau 2nd-Dimension,


www.2nd-dimension.nl 


 


Dank voor je aandacht.