Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

Is automatisering jou ding? Wij zijn op zoek naar een IT Support medewerker 1e lijns of 2e lijns


Vacature omschrijving:

 


Is automatisering jou ding, dan is deze baan wel iets voor jou.


 


Wij zijn op zoek naar een IT Support medewerker 1e lijns of 2e lijns.


 


Het bedrijf:


Verzorgt de balans tussen ICT en de organisatie van de klant/opdrachtgever. Automatisering moet namelijk gemak bieden, ontzorgen en daarom voor de klant werken.


Deze werkgever ondersteunt met hun team hun relaties bij het aanschaffen en integreren van de gehele of gedeeltelijke kantoorautomatisering. Het is hierbij van belang de gebruiker te ontzorgen, door een betrouwbaar en functionerend netwerk te creëren en te onderhouden.


Door toenemende groei is er een vacature beschikbaar voor de positie van 1e of 2e lijns ICT medewerker. Deze positie wordt ingevuld afhankelijk van jou ervaring.


 


Wat ga je doen:


Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van complexe storingen en vraagstukken. Hierbij ondersteun je gebruikers op locatie en vanuit de helpdesk op kantoor. Door het stellen van de juiste vragen en je technische inzicht, kom je tot adequate oplossingen. Je bent betrokken en verantwoordelijk voor verschillende projecten, waaronder het leveren van hardware, installeren van software, beheren van servers en werkstations. 


Daarnaast bezoek je klanten op locatie om onderhoud te plegen. Je implementeert en voert onderhoud uit aan de netwerkinfrastructuur en beheert hosted omgevingen zoals office 365 en hosted telefonie.


 


Wie zoeken wij?


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat, met een afgeronde ICT gerelateerde opleiding en minimaal één jaar aantoonbare werkervaring. Je bent communicatief vaardig, assertief en resultaatgericht. Daarbij kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een pré is als je woonachtig bent in de regio Westland.


 


Wat bieden zij?


Een zeer diverse uitdagende fulltime baan waarbij geen dag hetzelfde is, met zicht op vast dienstverband. Je komt te werken in een enthousiast team waarbij je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Het salarisniveau is afhankelijk van kennis en ervaring en wordt nader in overleg bepaald.


 


Solliciteren:


Wij zijn gevraagd voor deze vacature te bemiddelen. Als je interesse hebt, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Je kunt de sollicitatie digitaal versturen aan r.geppaart@2nd-dimension.nl


Mocht je twijfelen neem dan gerust contact met ons op.


Voor meer informatie over deze leuke functie neem dan contact op met Ron Geppaart,


070–3456574. Zie ook voor informatie over W&S bureau 2nd-Dimension,


www.2nd-dimension.nl 


 


Dank voor je aandacht en hopelijk tot ziens.