Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

Wij zijn op zoek naar een Netwerk / Systeembeheerder Regio Westland


Vacature omschrijving:

 


Is automatisering jou ding, dan is deze fulltime baan misschien wel iets voor jou.


 


Wij zijn op zoek naar een Netwerk / Systeembeheerder


 


 


Het bedrijf:


Verzorgt de balans tussen ICT en de organisatie van de klant/opdrachtgever. Automatisering moet namelijk gemak bieden, ontzorgen en daarom voor de klant werken.


Deze werkgever ondersteunt met hun team hun relaties bij het aanschaffen en integreren van de gehele of gedeeltelijke kantoorautomatisering. Het is hierbij van belang de gebruiker te ontzorgen, door een betrouwbaar en functionerend netwerk te creëren en te onderhouden.


Door toenemende groei is er een vacature beschikbaar voor de positie van Netwerk / Systeembeheerder.


 


Wat ga je doen:


Je zoekt naar mogelijkheden om de infrastructuur van de klant te verbeteren. Je signaleert belemmeringen die opgelost moeten worden. Werkt dit uit tot een gedegen plan van aanpak. Om vervolgens tot uitvoering over te gaan. Je werkt veelal remote en springt in de auto als de situatie daar om vraagt.


Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van complexe storingen en vraagstukken. Door het stellen van de juiste vragen en je technische inzicht, kom je tot adequate oplossingen. Je bent betrokken en verantwoordelijk voor verschillende projecten, waaronder oa het leveren van hardware, installeren van software, beheren - inrichten van servers en werkstations.


Je implementeert en voert onderhoud uit aan de netwerkinfrastructuur en beheert hosted omgevingen zoals office 365 en hosted telefonie.


 


Wie zoeken wij?


Je hebt een afgeronde ICT opleiding op MBO of HBO niveau en tenminste 2 jaar werkervaring als systeembeheerder of 2e lijns Supportmedewerker.


Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen op hardware en software-gebied, hebt ervaring met Windows-serveromgevingen en Microsoft toepassingen en bent in het bezit van Microsoft certificeringen (MCITP) of bereid deze te halen.


Als persoonlijkheid ben je enthousiast, klantvriendelijk, commercieel en communicatief vaardig. Belangrijk is dat je in het bezit van rijbewijs B en bereid bent om 24-uurs storingsdiensten te draaien. Een pré is als je in de omgeving van het Westland woont.


Afhankelijk van jou ervaring is er ook een mogelijkheid om deze vacature te gebruiken om je volgende stap te maken. 


Zet jij je tanden graag in een nieuwe uitdaging? Word je blij van de genoemde werkzaamheden en SQL, telefonie, UTM technologie en alles daar omheen? Dan zoeken wij jou! 


 


Wat bieden zij?


Een zeer diverse uitdagende fulltime baan waarbij geen dag hetzelfde is, met zicht op vast dienstverband. Je komt te werken in een enthousiast team waarbij je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Het salarisniveau is afhankelijk van kennis en ervaring en wordt nader in overleg bepaald.


 


Solliciteren:


Wij zijn gevraagd voor deze vacature te bemiddelen. Als je interesse hebt, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Je kunt de sollicitatie digitaal versturen aan ron@growingdimension.nl


Voor meer informatie over deze leuke functie neem dan contact op met Ron Geppaart,


070–3456574 of 06-53812015. Mocht je twijfelen neem dan ook contact met ons op.