Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

Technical Customer Care Co÷rdinator / Regio Amsterdam


Vacature omschrijving:

 


Technical Customer Care Coördinator


De functie


De Technisch Customer Care Coördinator (TCCC) is als "spin in het web" verantwoordelijk voor het organiseren van alle wereldwijde customer care activiteiten bij bestaande en nieuwe klanten van hun producten, Lineaire - en Roterende Vulapparatuur, Inflow Processing apparatuur en Extrusion Blow Moulders.


Onder customer care activiteiten wordt o.a. verstaan: preventief onderhoud, spares, training, remote services en continue verbeterprogramma's. Om dit succesvol te realiseren werk je nauw samen met de (zowel locale als internationale) Area Customer Care Managers, medewerkers Logistics en Field Service Engineers.


Aanvullende taken zijn:  • Direct contact met en adviseren van nieuwe en bestaande klanten over customer care activiteiten i.s.m. de Area Customer Care Manager, deze vormen een dagelijks team richting de klant;

  • Bewaking en uitvoering van het offerte en orderproces richting klant en heeft hiervoor direct contact met de interne logistieke afdeling en engineering.

  • Het continue verbeteren van het gehele customer care proces d.m.v. het managen van diverse verbeterprogramma's;

  • De technische werkvoorbereiding van de customer care activiteiten, zowel service jobs (onderhoud, inspecties, training) als projecten (retrofits) bij de klant;

  • Het organiseren van de planning en aansturing/instrueren van de Field Service Engineers;

  • Het opvolgen van customer care activiteiten d.m.v. klantrapportages controleren, analyseren en opvolgen;

  • Administratief verwerken van customer care activiteiten;


De positie van de TCCC is ideaal om na verloop van tijd binnen de organisatie door te groeien naar bijvoorbeeld de functie van Area Customer Care Manager of Project Manager.


 


Profiel:


Als Technisch Customer Care Coördinator beschik je over een afgeronde technische opleiding (bijvoorbeeld HTS technische bedrijfskunde, Supply Chain Management of WTB). Je bent een regelaar die zich verantwoordelijk voelt voor zijn werk. Je bent een echte doener, maar plannen en organiseren zit je ook in het bloed. Daarom ben je een volwaardige gesprekspartner voor zowel de Area Customer Care Management, Field Service Engineering als voor diverse andere Engineers.


Je hebt ervaring met het gebruiken van SAP en MS Projects in een productieomgeving. Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is essentieel, kennis van een andere taal een pré.


 


De organisatie:


Ontwikkelt, bouwt, levert en onderhoudt machines en systemen voor het langer houdbaar maken en afvullen van voedingsmiddelen en dranken in consumentenverpakking. De hoofdvestiging bevindt zich in Amsterdam, maar hun machines en systemen worden wereldwijd geïnstalleerd in onder meer de zuivel - en drankenindustrie.


De onderneming opereert in een kennisintensieve en dynamische omgeving. Hun klanten zijn de grootste spelers binnen de ‘fast moving consumer goods' markt. Zij worden optimaal bediend vanuit hun wereldwijde verkoop - en servicekantoren.


 


Arbeidsvoorwaarden:
Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket biedt men je volop de ruimte om je (internationaal) te ontwikkelen. De informele sfeer biedt je de gelegenheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatieven te tonen. Vanzelfsprekend word je hierbij begeleid en ondersteund door de organisatie.


 


Solliciteren:
Wij zijn gevraagd voor deze vacature te bemiddelen. Als je interesse hebt, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met een uitgebreide CV. Je kunt de sollicitatie digitaal versturen aan r.geppaart@2nd-dimension.nl


Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Ron Geppaart,
070-3456574. Zie ook voor informatie over W&S bureau 2nd-Dimension,
www.2nd-dimension.nl