Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

(Process) Engineer Fulltime Regio Amsterdam


Vacature omschrijving:

 Wij zoeken voor onze opdrachtgever, wegens uitbreiding van het team naar een:


(Process) Engineer
Fulltime - Regio AmsterdamDe functie:


Als (Process) Engineer ben je een belangrijke kracht in een multidisciplinair team die werkt aan het uitwerken van nieuwe projecten (configure to order en deels engineering to order). Er is veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. De scope van de projecten varieert van € 200K en € 15 miljoen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Value Stream Manager.


 


De belangrijkste taken zijn:  • Meewerken aan grote projecten waarbij je verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van de food processing.

  • Toepassen van het engineering handboek en de engineering procedures

  • Actief zoeken naar de juiste en/of nieuwste technologieën voor engineering vraagstukken en deze toepasbaar maken

  • Uitvoeren van alle noodzakelijk administratieve taken rondom het engineerswerk

  • In voorkomende gevallen "on-site" engineering ondersteuning verlenen bij onze wereldwijde klanten


 


Het team van Hydro houdt zich bezig met de ontwikkeling van machines voor het langer houdbaar maken van verpakte voedingsmiddelen. Het team is verantwoordelijk voor zowel nieuwbouwprojecten, retrofits van bestaande installaties, service support en levering van spareparts voor alle Hydro's wereldwijd.


Het team  bestaat momenteel uit ca. 30 medewerkers verdeeld over diverse kantoren wereldwijd. De activiteiten worden gecoördineerd vanuit Amsterdam en Amerika. De organisatie is uitermate winstgevend en groeiend.


 


Basisprofiel van de medewerker:


Je beschikt over een technische opleiding op HTS WTB niveau en een grondige kennis van energietechniek en/of Food processing. Kennis op het gebied van mechanische aandrijvingen, pompen, kleppen is een belangrijke pré. etc. Je hebt een jaren ervaring (5+) als (Senior) Engineer in de machinebouw.


Je beschikt over technische diepgang en hebt uitstekende kennis van Inventor en Autocad. Je bent in staat om mee te werken in een multidisciplinair team van mechanische engineering, process, handling en controls. Je bent analytisch, creatief en nauwkeurig daar waar dat nodig is. Ervaring met een ERP systeem is een pré.


Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is essentieel, kennis van andere talen een pré. De standplaats voor de functie is in Amsterdam. Echter, je bent bereid om in sommige gevallen internationaal ingezet te worden (+/- 10% van je tijd).


 


De organisatie:


Is een wereldwijd opererende multinational in de voedselverwerkende industrie en vliegtuigtransport industrie. Het algemeen hoofdkantoor staat in Amerika.


Onderdeel hiervan vermarkt, ontwerpt, produceert, installeert, onderhoudt en biedt nazorg van technisch complexe geïntegreerde machines en systemen voor de voedingsmiddelenindustrie en levert aan toonaangevende internationale ondernemingen.


De onderneming opereert in een kennisintensieve en dynamische omgeving. Hun klanten zijn de grootste spelers binnen de ‘fast moving consumer goods' markt. Zij worden bediend vanuit hun wereldwijde verkoop - en servicekantoren.


 


Arbeidsvoorwaarden:
Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket biedt men je volop de ruimte om je (internationaal) te ontwikkelen. De informele sfeer biedt je de gelegenheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatieven te tonen. Vanzelfsprekend word je hierbij begeleid en ondersteund door de organisatie.


 


Solliciteren:
Wij zijn gevraagd voor deze vacature te bemiddelen. Als je interesse hebt, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met een uitgebreide CV. Je kunt de sollicitatie digitaal versturen aan r.geppaart@2nd-dimension.nl


Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Ron Geppaart,
070-3456574. Zie ook voor informatie over W&S bureau 2nd-Dimension,
www.2nd-dimension.nl