Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

Technical Cost Analist / Controller Fulltime regio Amsterdam


Vacature omschrijving:

 Wij zoeken voor onze opdrachtgever, wegens uitbreiding van het team naar een:


Technical Cost Analist / Controller
Fulltime - Regio Amsterdam


De functie:


Als Cost Analist ben je verantwoordelijk om tijdens de voorbereiding en realisatiefase van (ontwikkel) projecten samen met Application engineering en Projectmanagement alle financiële projectdoelstellingen te managen.


Hiervoor werk je intensief samen met diverse collega's van de afdelingen application engineering, projectmanagement, inkoop en engineering.Je belangrijkste taken zijn: • Je bereidt gedetailleerde kostenbudgetten voor voor grote investeringsprojecten, inclusief de conceptuele reikwijdte van het werk, en neemt contact op met engineering en leveranciers om nauwkeurige budgetinformatie te verstrekken aan application engineering.

 • Je ondersteunt inkoop tijdens de uitvoering van het project om ervoor te zorgen dat projectcomponenten binnen het budget worden ingekocht.

 • Je bewaakt de daadwerkelijke voortgang van leveranciers op kosten tijdens de uitvoering van de werkzaamheden en signaleert afwijkingen in de maandelijkse voortgangsgesprekken.

 • Je werkt nauw samen met engineering en projectmanagement om prijskwesties op te lossen en risico's tijdens de projectuitvoering te beperken

 • Je evalueert de werkelijke kosten ten opzichte van het budget tijdens en na voltooiing van het project om de prijsreferentiedatabase en rekenmodellen te verbeteren.

 • Je bent het financiële geweten van de projecten organisatie en bent verantwoordelijk voor een hoog kostenbewustzijn bij je collega's


 


Je profiel


Je hebt een technische HTS/WO opleiding (of denkniveau) aangevuld met aantoonbare affiniteit met financiële processen. Ervaring in de machinebouw is een hele sterke pré. Je hebt een uitstekende kennis van SAP en Excel. • Een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van Finance en/of engineering of op het snijvlak van beiden vakgebieden

 • Kritisch, ondernemend, teamspeler en beroemd om je communicatie skills

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een complexe werkomgeving en ervaring met project control, risico- en claim management

 • Ervaring met SAP

 • Vloeiend spreken en schrijven van de Nederlandse en Engelse taal.


 De organisatie:


Is een wereldwijd opererende multinational in de voedselverwerkende industrie en vliegtuigtransport industrie. Het algemeen hoofdkantoor staat in Amerika.


Onderdeel hiervan vermarkt, ontwerpt, produceert, installeert, onderhoudt en biedt nazorg van technisch complexe geïntegreerde machines en systemen voor de voedingsmiddelenindustrie en levert aan toonaangevende internationale ondernemingen.


De onderneming opereert in een kennisintensieve en dynamische omgeving. Hun klanten zijn de grootste spelers binnen de ‘fast moving consumer goods' markt. Zij worden bediend vanuit hun wereldwijde verkoop - en servicekantoren.


 


Arbeidsvoorwaarden:
Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket biedt men je volop de ruimte om je (internationaal) te ontwikkelen. De informele sfeer biedt je de gelegenheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatieven te tonen. Vanzelfsprekend word je hierbij begeleid en ondersteund door de organisatie.


 


Solliciteren:
Wij zijn gevraagd voor deze vacature te bemiddelen. Als je interesse hebt, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met een uitgebreide CV. Je kunt de sollicitatie digitaal versturen aan r.geppaart@2nd-dimension.nl


Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Ron Geppaart,
070-3456574. Zie ook voor informatie over W&S bureau 2nd-Dimension,
www.2nd-dimension.nl