Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

Senior Project Manager in de voedselverwerkende industrie Amsterdam


Vacature omschrijving:

 


Wij zoeken voor onze opdrachtgever een:


Senior Project Manager
in de voedselverwerkende industrie


Fulltime - Regio Amsterdam


 De functie / belangrijkste verantwoordelijkheden:


  • Je zorgt ervoor dat de door de klant bestelde systemen op tijd, binnen de kosten en tegen de vooraf gestelde specificaties worden geleverd.


 • Om dit te bereiken werk je, als voortrekker, nauw samen met de gehele interne organisatie (Sales, Engineering, Services, Manufacturing, Finance, etc.).


 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant tijdens de projecten.


 • Je beheert de verwachtingen van de klant en zorgt ervoor dat de toegezegde werkzaamheden, zoals het aanleveren van gegevens en het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden, op tijd worden uitgevoerd.


 • Tijdens de installatie van de geleverde machine(s) ben jij de persoon die georganiseerd heeft dat alle activiteiten op de site op een gecontroleerde manier worden afgehandeld en ben je eindverantwoordelijk voor de oplevering van de machine aan de eindklant.


 • Je werkt met een zeer grote mate van vrijheid en reist regelmatig naar het buitenland om ter plaatse het project met de klant te bespreken.


 • Je houdt een scherp overzicht over de voortgang van de projecten die onder jouw hoede vallen en bewaakt de kosten.


 


 


Profiel:


  • Als ervaren onderhandelaar bouw je relaties op en weet je zaken voor elkaar te krijgen bij zowel de interne organisatie als bij de klant.

 • Je bent eindverantwoordelijk voor een project en handelt hiernaar binnen je projectteam en richting de klant.

 • Je koppelt een HBO+ / Academisch werk- en denkniveau aan ruime ervaring als Senior Project Manager in een technische, projectmatige omgeving.

 • Je kunt cijfers goed interpreteren en je hebt verstand van techniek.

 • Ervaring met machinebouw in de Food processing industrie is een pré.

 • Je hebt een perfecte beheersing van het gesproken en geschreven Engels.


 


 


De organisatie:


Is een wereldwijd opererende multinational in oa voedselverwerkende industrie met een hoofdkantoor in Amerika.


Onderdeel hiervan vermarkt, ontwerpt, produceert, installeert, onderhoudt en biedt nazorg van technisch complexe geïntegreerde machines en systemen voor de voedingsmiddelenindustrie en levert aan toonaangevende internationale ondernemingen.


 


De onderneming opereert in een kennisintensieve en dynamische omgeving. Hun klanten zijn de grootste spelers binnen de ‘fast moving consumer goods' markt. Zij worden bediend vanuit hun wereldwijde verkoop - en servicekantoren.


 


Arbeidsvoorwaarden:
Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket biedt men je volop de ruimte om je (internationaal) te ontwikkelen. De informele sfeer biedt je de gelegenheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatieven te tonen. Vanzelfsprekend word je hierbij begeleid en ondersteund door de organisatie.


 


Solliciteren:
Wij zijn gevraagd voor deze vacature te bemiddelen. Als je interesse hebt, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met een uitgebreide CV. Je kunt de sollicitatie digitaal versturen aan r.geppaart@2nd-dimension.nl


Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Ron Geppaart,
070-3456574. Zie ook voor informatie over W&S bureau 2nd-Dimension,
www.2nd-dimension.nl