Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

Recruiter (24 32 uur) in de regio Rijswijk - Delft


Vacature omschrijving:

 


Wij zoeken voor onze opdrachtgever:


 


Recruiter


(24 - 32 uur) in de regio Rijswijk - DelftFunctieomschrijving:


Als Recruiter werk je aan de ‘beste matches'. Door het ontwikkelen en borgen van een sterk recruitmentproces draag je in belangrijke mate bij aan de groei van de organisatie.

Tevens ook hun opdrachtgevers (in heel diverse sectoren, in het bijzonder Finance en Kinderopvang) worden door jou uitstekend gefaciliteerd bij het vinden van goede mensen. Je doet dit door het identificeren, boeien en activeren van de juiste talenten op de arbeidsmarkt. Je brengt relevante doelgroepen in kaart, zowel voor de eigen organisatie als voor hun opdrachtgevers. Planmatig ga je deze talenten interesseren voor een overstap naar de organisatie of een overstap naar een van onze opdrachtgevers.


Binnen een krappe arbeidsmarkt, ben je in staat goed gekwalificeerde professionals te vinden en te binden. Verder draag je bij aan een duurzaam werving en selectiebeleid en een goede inrichting van het werkproces passend bij het aanbod van dienstenontwikkeling aan hun opdrachtgevers. Je zorgt actief dat de recruitment dienstverlening zichtbaar is voor klanten en voert acquisitiegesprekken.


In deze functie maak je deel uit van het HR team en werk je nauw samen met de HR adviseurs. Binnen het HR team kun je je, naast jouw recruitmentwerk, verder ontwikkelen in de uitvoering van brede HR (advies)werkzaamheden.Omschrijving van jouw profiel: • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, passend bij het werkveld.

 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Recruiter, bij voorkeur binnen Finance en/of het sociaal domein.

 • Je hebt een gedegen en moderne visie op het beheren en activeren van talentenpools en het proactief en gestructureerd benaderen van relevante doelgroepen.

 • Je hebt aantoonbare ervaring met strategisch en tactisch recruitment in combinatie met arbeidscommunicatie en marketing.

 • Je hebt oog voor, en interesse in, nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

 • Je bent een gesprekspartner die in staat is om de organisatie mee te nemen in verandering van talentenbenadering en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

 • Je beschikt over een actief netwerk dat ingezet kan worden.
 


 


 


Wat kan je van hun verwachten: • Een prima en marktconform salaris en een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden.

 • Laptop en telefoon.

 • Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken, met een thuiswerkvergoeding.

 • Een pensioenregeling ondergebracht bij Zwitserleven.

 • De kans om te werken in een enthousiast team van vak professionals waarin samenwerken, openheid, vertrouwen en kennis delen belangrijk wordt gevonden.

 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden, deze werkgever gelooft namelijk in een leven lang leren.

 • Een goede work-life balans, want wij vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit.

 • Regelmatig een bijeenkomst met het hele kantoor, waarbij vaktechnische kennis, teambuilding en "samen groeien" centraal staan, gezellige bedrijfsuitjes en borrels.


 


 


De Organisatie:


Adviesorganisatie die met ruim 40 professionals op het gebied van belastingadvies, juridische diensten, hrm-advisering, accountancy (eveneens audits) en bedrijfskunde in 30 jaar tijd een mooie klantenkring heeft opgebouwd in het MKB en non-profit organisaties. Out-of-the-box denken en doen kenmerkt de creativiteit van advies en de wijze van uitvoering. Internationaal wordt gewerkt voor klanten uit allerlei windstreken met activiteiten in Nederland en voor lokale klanten met vestigingen in verschillende landen.


 


Solliciteren:


Wij zijn gevraagd voor deze vacature te bemiddelen. Als je interesse hebt, dan ontvangen wij graag je CV. Je kunt deze digitaal versturen naar
r.geppaart@2nd-dimension.nl


Voor meer informatie, neem dan contact op met Ron Geppaart, 070-3456574. Zie voor informatie over W&S bureau 2nd-Dimension, www.2nd-dimension.nl