Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

Junior Salarisadministrateur (24 32 uur per week) Regio Leiden


Vacature omschrijving:

 


Wij zijn op zoek voor onze relatie naar een:


Junior (trainee) Salarisadministrateur
(24 á 32 uur per week) Regio Leiden


  • Je verwerkt (eenvoudige) salarisadministraties;

 • Je dient loonaangiftes in en je houdt de personeelsadministratie bij;

 • Je bereidt complexere salarisadministraties voor;

 • Je geeft extern en intern informatie over loonjournaalposten en kostenoverzichten;

 • Je onderhoudt contacten met cliënten en collega's.


 


Je krijgt een startersfunctie als junior/trainee salarisadministrateur met doorgroeimogelijkheden tot salarisadministrateur.


Je komt te werken in een team van twee collega's waar werkplezier en samenwerken voorop staan! Je gaat deze collega's ondersteunen en zult je vooral gaan bezighouden met de salarisdienstverlening en het verwerken van diverse salarisadministraties. Hierbij kun je rekenen op de expertise van de andere twee teamleden. Jouw doel is om binnen de tijd die de klant er voor over heeft de beste kwaliteit te leveren. Met de eindproducten van jou en jouw afdeling kunnen de andere adviseurs van deze werkgever toegevoegde waarde leveren.


De werkzaamheden zijn heel afwisselend en je kunt rekenen op goede begeleiding en ondersteuning. Ben jij net zo blij met ons als Zij met jou, dan behoort een vaste baan bij hun tot de mogelijkheden!


Spreekt deze vacature je aan en vind je het leuk om werk te verrichten in een internationale omgeving? Vind je het een uitdaging om mee te bouwen aan hun afdeling? Herken jij jezelf in deze functie?


 


MAIL DAN


Jij...

bent iemand die secuur werkt en klantvriendelijk is ingesteld. Daarnaast ben je proactief, en dus signaleer je en los je zaken op voordat ze een probleem gaan vormen. Voor ons is de salarisadministratie een bron van advieswerk, daarom is het belangrijk dat je voelsprieten voor kansen hebt.


Je bent energiek, leergierig en gedreven en doet je werk naar beste kunnen. Je levert een toegevoegde waarde binnen het team, zowel op inhoudelijk als persoonlijk gebied. Je hebt een ‘hands on' instelling en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.


 


 


Verder ben je een échte teamplayer, communicatief vaardig en werk je gestructureerd en nauwkeurig. • Je hebt een opleiding tot salarisadministrateur/PDL gedaan, bent hier nog mee bezig of bereid om deze opleiding te gaan volgen.

 • Kennis van salarispakketten is een pré, maar niet noodzakelijk. Zij werken o.a. met Loket en ADP.

 • Je kunt goed overweg met Excel.

 • Je werkt nauwkeurig en je hebt talent voor cijfers.

 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

 • Je bent een teamspeler, enthousiast, positief ingesteld en leergierig.

 • Je bent stressbestendig, communicatief vaardig en beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.Zij...
lopen in hun dienstverlening ver voor op de concurrenten. Je krijgt de kans om jouw scherpte hier tot uiting te laten komen en actief mee te denken in product/dienstontwikkeling. Ze kennen korte communicatielijnen, een professionele, informele sfeer en bieden een werkomgeving waarbij eigen initiatief en inbreng wordt gewaardeerd. Daarnaast bieden ze • een marktconform salaris;

 • secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder 13e maand, omzet gerelateerde bonus en een pensioenregeling.

 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;

 • Mogelijkheid om een opleiding te volgen.


 


Solliciteren:
Wij zijn gevraagd voor deze vacature te bemiddelen. Als je interesse hebt, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Je kunt de sollicitatie digitaal versturen aan r.geppaart@2nd-dimension.nl Voor meer informatie over deze leuke functie neem dan contact op met Ron Geppaart, 070-3456574 of 06-53812015.