Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

Allround HR Consultant 28 - 32 uur Regio Rijswijk - Delft


Vacature omschrijving:

 


Wij zoeken voor onze opdrachtgever:


 


Allround HR Consultant


(28 - 32 uur) in de regio Rijswijk - Delft


 


 


Is HR jouw Passie? Help je mensen en organisaties graag verder om ‘het beste uit zichzelf te halen'? Schakel je makkelijk van recruitment naar een organisatieadvies en van operationele verzuimbegeleiding naar een strategisch HR vraagstuk over ontwikkeling van medewerkers? Van een maatschappelijke (kinderopvang)organisatie naar de MKB ondernemer? Gaat persoonlijke verbinding en schrijven je goed af? Ben je steeds nieuwsgierig naar de nieuwste HR ontwikkelingen? En uitstekend op de hoogte van het actuele arbeidsrecht? Dan hebben wij voor jou misschien wel een heel passende baan.


 


Allround HR Consultant
werkend voor een diversiteit aan opdrachtgevers
in de Kinderopvangsector èn in het MKB
  28-32 uur per week


 


 


 


Consulting, project HR, recruitment, parttime HR,
interim HR op locatie en HR advies ‘op afstand' in één!


 


 


De functie:


De rode draad van het werk is: mensen, HR, organisatie, dienstverlening, Kinderopvang, MKB, projectmatig werk en diversiteit! Hun opdrachtgevers schakelen jou in omdat ze bijvoorbeeld geen eigen HR adviseur in de organisatie werkzaam hebben, er behoefte is aan advies over specifieke HR kennis, er een projectmatige vraag is die de HR afdeling veel tijd kost of om de HR manager/adviseur te vervangen bij verlof. Jouw agenda wordt daarom in de basis ingevuld door de vraag van de opdrachtgever en die is heel divers.


 


De dienstverlening omvat het brede HR- en organisatiepalet. Een aantal voorbeelden: zij helpen organisaties actief met het vinden van nieuwe collega's en krijgen vragen via de HR servicedesk over o.a. CAO's. Zij helpen startende internationale organisaties hun HR beleid in Nederland vorm te geven. Verzorgen coachtrajecten, geven advies over specifieke opleidingen, adviseren over de inhoud van (arbeids)overeenkomsten en stellen deze ook op, geven inhoudelijk advies over verzuimtrajecten, verzekeringen en over medezeggenschap. Het begeleiden bij uitstroom van medewerkers (van VSO trajecten, UWV aanvragen tot alleen het berekenen van transitievergoedingen) en bieden workshops aan over actuele HR thema's. Ook geven zij advies hoe organisaties het beste ingericht kunnen worden en over functioneringsvraagstukken en stellen personeelsreglementen en HR (beleids)documenten op. Mogelijk zal je voor organisaties op vaste part-time basis (enkele uren per maand of week) of interim basis een tijd de HR adviesfunctie invullen op locatie bij een opdrachtgever, bijvoorbeeld voor een zwangerschapsverlof. Kortom: er is als HR dienstverlener steeds veel afwisseling in jouw projectmatige werk!


 


Breng je zelf ervaring mee in een bepaalde branche of over een HR thema waar jij onze dienstverlening mee kunt uitbreiden? Of zie je een andere mogelijke ontwikkeling? Bij VH&L houden ze van een breed, allround en gevarieerd werkgebied én van kansen. Je zal actief meewerken aan goede en langdurige relaties met hun opdrachtgevers en aan het uitbouwen van jouw eigen hechte relatiebestand.


 


Men werkt vanuit het kantoor in Rijswijk, vanuit huis en afwisselend op de locatie van de opdrachtgever.


 


 


Wat vragen wij van jou?   • Passie voor het vak, visie en focus op ontwikkeling in het werkgebied en jouzelf.

 • Ondernemerschap, klantgerichtheid, commerciële-, sociale en communicatieve vaardigheden.

 • Ervaring met het werken voor opdrachtgevers is een pre.

 • Schrijfvaardig voor het opstellen van adviezen, rapportages, beleid en protocollen.

 • Allround ervaring als operationeel en tactisch HR-specialist, het liefst ook in het MKB.

 • Ervaring met en plezier in recruitmentwerk.

 • Ervaring met (re)organisatieadvies en -uitvoering.

 • Uitstekende kennis van actuele arbeidswet- en regelgeving.

 • Flexibiliteit en een goed schakelvermogen naar werkniveaus, werkzaamheden en omgevingen.

 • Goede Engelse spreek- en schrijfvaardigheid.

 • Een rijbewijs (harde eis).

 • Een afgeronde relevante HRM opleiding op minimaal HBO-bachelor niveau (harde eis).


 


 


Wat wordt er geboden?


Met elkaar zijn ze een persoonlijk en informeel team. Hebben verspreid over het jaar ‘gezamenlijke vakinhoudelijke kantoordagen' en ook gezellige personeelsuitjes. Er is binnen de organisatie ruimte voor ontwikkeling, afwisseling en initiatief. Je werkt mee aan de verdere groei van HR-services. Zij bieden jou een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast dienstverband.


 


 


Wie zijn wij?


De werkgever, in 2022 ontstaan vanuit een fusie van twee succesvolle organisaties in de zakelijke dienstverlening. Met frisse energie zijn zij gestart met het vormgeven van een nieuwe organisatie met ambitie om verder te groeien. Met als doel een diversiteit aan MKB en MKB+ bedrijven verder te helpen met financiële, fiscale, HR en juridische vraagstukken. Trots zijn ze op de diversiteit van aansprekende opdrachtgevers in verschillende sectoren en op hun langdurige relaties.


 


Wie is VH&L HR Kinderopvang? Zij zijn een onderdeel van deze werkgever. Kinderopvang vult het grootste deel van hun HR dienstverlening in, zo'n 80%. In de afgelopen twaalf jaar hebben zij een bekende naam opgebouwd in de kinderopvangsector als het gaat om HR dienstverlening en heeft men inmiddels meer dan 120 kinderopvangorganisaties bediend met HR- en organisatie advies.


 


 


Solliciteren:


Wij zijn gevraagd voor deze vacature te bemiddelen. Als je interesse hebt, dan ontvangen wij graag je CV. Je kunt deze digitaal versturen naar
r.geppaart@2nd-dimension.nl


Voor meer informatie, neem dan contact op met Ron Geppaart, 070-3456574. Zie voor informatie over W&S bureau 2nd-Dimension, www.2nd-dimension.nl