Website 2nd-Dimension
Home 2nd-Dimension  Diensten Referenties Vacatures   RI&E      
Kandidaten         Vacature plaatsen            Inschrijven Contact

Terug
Terug

Materiaal Planner Regio Flevoland


Vacature omschrijving:

 Voor de afdeling Manufacturing in de regio Almere, zijn wij op zoek naar een


 


Materiaal Planner


Fulltime


 


Doelstelling:


Verricht gedetailleerde plannings-, bestel- en controlewerkzaamheden van onderdelen en producten.


 


Belangrijkste verantwoordelijkheden, controle van onderdelen en producten: • Voert het MRP-proces uit en koopt alle productie- en verkooponderdelen in. Doet de inkoopbestellingen, rekening houdend met P/O-lots en levertijden, en controleert bevestigingen. Consulteert leveranciers indien nodig. Doet de follow-up van bestelling tot levering. Geeft zo nodig feedback aan de betrokken personen.

 • Verzamelt alle informatie die nodig is voor het MRP-proces, en doet bijbehorende voorstellen (zoals lotgroottes, verpakkingsmethoden, consumpties).

 • Communiceert met een leverancier in geval van verkeerde leveringen (hoeveelheid, documenten, tijdigheid, etc.). Maakt afspraken met een leverancier om tot correcte leveringen te komen.

 • Organiseert en coördineert alle benodigde administratieve en fysieke acties in geval van afkeuringen als gevolg van een inkomende inspectie. Werkt nauw samen met de Supervisor Inkomende Goederen en de leverancier om continuïteit te hebben in de beschikbaarheid van onderdelen met de gevraagde kwaliteit.

 • Verzamelt alle informatie die nodig is voor heldere leveranciersprestaties en informeert leveranciers, productieleiding en de inkoopspecialist periodiek en incidenteel.

 • Voor structurele en incidentele problemen kan de inkoopspecialist om assistentie en verdere communicatie met de leverancier worden gevraagd. In dat geval wordt alle informatie overgedragen aan de inkoopspecialist om het probleem op te lossen.

 • Overlegt met de planner productie over stagnatie in de beschikbaarheid van onderdelen.

 • Organiseert voorraadtellingen in overleg met de manager productie.

 • Assisteert op verzoek bij het onderzoeken en oplossen van problemen met facturen en aanverwante zaken.


 


Functie-eisen: • Opleiding op MBO4-niveau in de logistiek/ supply chain

 • 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een internationale
  technische (assemblage) omgeving

 • Bekend met inkoopplanning

 • Technische achtergrond is een pré

 • Microsoft Office Excel vaardigheden (medior), kennis van Oracle is een pré

 • In staat om onder druk te presteren en deadlines te halen

 • Talen: Engels en Nederlands in woord en geschrift


 


 


Solliciteren:
Wij zijn gevraagd voor deze vacature te bemiddelen. Als je interesse hebt, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met een uitgebreide CV. Je kunt de sollicitatie digitaal versturen aan r.geppaart@2nd-dimension.nl


Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Ron Geppaart,
070-3456574. Zie ook voor informatie over W&S bureau 2nd-Dimension,
www.2nd-dimension.nl


 


De Organisatie;
is een dochteronderneming, het Europees Hoofdkantoor, van een groot internationaal bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat en waar wereldwijd ruim 20.000 mensen werken. Het is een maak industrie van oa WTB componenten, producent van dieselmotoren, alsmede landbouwmachines, minigraafmachines en micro-warmtekrachtkoppelingen. De motoren worden gebruikt in een groot aantal toepassingen voor de landbouw, de industriële bouw en de maritieme markt, zowel commercieel als pleziervaart.


Geboden wordt:


Een werkelijk internationale organisatie met respect voor ieders cultuur en ruimte voor individuele ontwikkeling. Een baan in een dynamische omgeving waar het iedere dag weer anders is. Ruimte voor initiatieven en ideeën. Gemotiveerde en oprechte collega's die je van harte zullen verwelkomen. Kwaliteitsproducten met een betrouwbaar en uitstekend imago.


Een stabiele, solide werkgever en biedt een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een flexibele werktijdenregeling.